Du kan nå det endnu, hvis du er hurtig…

Er der stille i din virksomhed lige nu?

Rigtig mange virksomheder er lige nu ramt af stilstand, hvor der er tid til opgaver, som tidligere har været tilsidesat pga. travlhed. Der spekuleres sikkert udover overlevelse også på, hvordan virksomheden kan styrkes via strategiske tiltag? Så er det måske nu, at du skal få kigget på ESG rapportering, den bæredygtige omstilling eller øget digitalisering?

Der er stadig puljer at søge, både nogle som bidrager 100 % til rådgivertimer og andre som bidrager med 50 % til rådgivertimer, herudover skal du være villig til selv at levere timer i form af input workshops el. lign. Flere af puljerne skal søges inden udgangen af denne måned, og jeg er klar til at hjælpe. Vi skal igennem denne tid med fælles hjælp, og hvorfor så ikke klargøre virksomhederne til stå stærkere efter coronavirussen? Der kan nemlig være potentialer ved at ændre fokus og være klar til de nye markeder, som åbner sig.

På disse nye opgaver fakturerer jeg ikke, før hjulene i virksomhederne kører igen. Som jeg ser det, er der alt at vinde, intet at tabe ved at komme igang nu og bruge den ufrivillige stilstand til at være konstruktive og visionære. Kontakt mig så finder vi en vej.

Leave a Reply

Up ↑