– hvor længe tør I vente?

Så er vores første brochure landet fra trykkeriet. Denne lille tryksag er målrettet byggebranchen, men vi er selvfølgelig klar til at hjælpe alle små og mellemstore virksomheder igang.

Der stilles stadig flere krav om ansvarlighed og bæredygtighed til virksomheder, som ønsker at levere ydelser – Aarhus kommune har fx. i sommer vedtaget dette CSR bilag, som er minimumskrav for at kunne byde ind på deres opgaver. For mange små og mellemstore virksomheder, kan det være ret uoverskueligt at komme i gang med at blive bæredygtige. Vi håber at mange ser de muligheder, der ligger i at kunne differentiere sin tilbudsgivning på andre parametre end prisen. Vi har gjort det overskueligt og konkret og klarer arbejdet for jer. Jo før I kommer igang, jo bedre er mulighederne for at stå som en af vindervirksomhederne fremadrettet, hvad end tiden bringer, vil bæredygtighed forblive på dagsordenen.

Leave a Reply

Up ↑