Bæredygtighed – ikke bare en trend, men et grundvilkår

”Bæredygtighed gennemsyrer i øjeblikket alt i erhvervslivet. Det er ikke længere bare en trend, men et grundvilkår. Min vurdering er, at bæredygtighed ikke længere er en megatrend, det er blevet et vilkår. Og min vurdering er også at inden for kort tid vil der være virksomheder, der bliver væltet omkuld fordi de slet ikke er klar til at honorere de krav der kommer fra slutkunden, slutbrugeren, de unge mennesker, eller hvem det nu er, der skal bruge produktet”. Michael Vest, Finans.dk Læs mere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s